Известие

Collapse
No announcement yet.

Подгряване на седалките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Tолкова никога не съм чакал, значи може и да се работи
    Last edited by duronman; d.m.y г., 01:05.
    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

За 15 минути ще съм направил няколко обиколки на града .

Comment

Аз тамън съм минал 3 светофара сутрин

Лошото е, че за 15 минути реално човек сам е подгрял седалката...
        Last edited by duronman; d.m.y г., 01:20.
        Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

И моите са бавнички ма чак пък 15 мин.
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ако вечеряте с бобец редовно въобще няма да ви трябва подгрева.

При моята шофьорската седалка не работи, а пасажерската подгрява сравнително бързо. За около 1 минута се усеща топло. Вижте си буксите за окисления и нагар.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Може ли да се включва подгряването на задното стъкло без да се вкл. парното - защото при мен като че ли не работи самостоятелно. Чак след като загрее двигателя тогава започва да подгрява стъклото.

Comment

Първоначално публикувано от ivanov_rz Покажи съобщение
                Може ли да се включва подгряването на задното стъкло без да се вкл. парното - защото при мен като че ли не работи самостоятелно. Чак след като загрее двигателя тогава започва да подгрява стъклото.
                Не би трябвало да има връзка, има картинки с предно и задно стъкло.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Копчето за предно стъкло включва климатика за да изсуши въздуха и е краткотраен процес.Които пък е само за температура над 4-5 градуса.Задното работи заедно със страничните огледала и с парното.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И на мен ми се струва, че задното работи само с парното. Копчето го знам кое е - опитвал съм лятото да го вкл. за да изсуши по-бързо водата от отминалия дъжд но ефект нямаше.

Comment

По-скоро работи ПОД определена външна температура.

Comment

При мен се оказа че и пасажерската седалка си грее, кво съм мерил не знам
                        Колега ecotronic, по горе беше казал че за другата седалка връзката е паралелна на тази на схемата - т.е. паралелна от изходите на релето или дублирам всичко - взимам ток от другата седалка, друго реле и т.н. ?
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
                          При мен се оказа че и пасажерската седалка си грее, кво съм мерил не знам
                          Колега ecotronic, по горе беше казал че за другата седалка връзката е паралелна на тази на схемата - т.е. паралелна от изходите на релето или дублирам всичко - взимам ток от другата седалка, друго реле и т.н. ?
                          Не е необходимо друго реле. Запаралеляваш двете букси на седалките. Т.е свързвай един с друг едноименните пинове от буксите за подгряването на двете седалки.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Заемам се, благодаря
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Working...
                            X